Osagaiak:
- Patatak
- Pikiloko piper lata bat
- Txorizoa
- Urdaiazpikoa, xerrak eginda
- Ilar latadunak
- Gatza
- Olioa
- Baratzuriak
Prozedura:
Patatak hartu, zuritu, garbitu eta dadu txikien itxura emonez zatitu eta aparte utzi.
Patatak hartu, zuritu, garbitu eta dadu txikien itxura emonez zatitu eta aparte utzi.
Lapiko handi batean olioa berotu eta baratzuriak bota.
Latadun piper gorriak hartu eta txikitu .Jarraian bota lapikora eta utzi potzatzen.
Txorizoa zatitu eta lapikora bota.
Ilar latadunei xukua kendu eta lapikoan bota.
Zatitu ditugun patatak sartegin batean, frijitu eta egin kanpoko kolorea hartu arte.
Jarraian lapikora bota eta tapa batekin estali.
Xerradun urdaiazpikoa zatitu eta, lapikoan bota eta nahaztu beste osagaiekin .
Gatza bota nahi duzun beste, baina kontutan izan erabili ditugun osagai batzuk ,berez gatza daukatela.
Mantendu sutan 5 minutu inguru, gero utzi erreposatzen 10 minutu lapikoa estalita. Gero atera.
ON EGIN!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario